Dialog Anti-Drog

Asociația @ReGeneratia derulează în perioada 15 mai-31 iulie 2013 Campania de Informare și Responsabilizare “Dialog Anti-Drog” susținută de Fundația Comunitară Sibiu, Asociația PeDale și în parteneriat cu Liquid the Pub. Campania constă în acțiuni și evenimente care să aducă în dialog problema consumului de etnobotanice și droguri de către tinerii de până în 20 de ani.

Proiectul își propune să abordeze acest subiect din prisma mai subtila a motivației care îi determină pe tineri să deprindă acest obicei, oferind în același timp informații relevante care să determine tinerii să conștientizeze și să se gandeasca de zece ori înainte de a-și asuma această deprindere. Activitățile noastre se vor derula atât în mediul online cât și offline, pe rețelele de socializare și prin evenimente de dezvoltare personală care să susțină bunele practici în rândul tinerilor referitor la tema adresată.

La această campanie invităm la dialog în primul rând tinerii, însă ne-am bucura dacă am avea și participarea părinților, a profesorilor, a familiilor care sunt la fel de mult afectate de acest fenomen ca și persoana care consumă droguri.

Project Manager:

Aura Serea [email protected]