Selimbar, Al Unirii 10 aura.serea@gmail.com +40740017515

De la 18 la 80

sticker regeneratia

“de la 18 la 80” este o campanie marca @ReGeneratia care isi propune sa informeze si sa ajute la cresterea constientizarii responsabilitatii pe care tinerii o au cand se urca la volanul masinii, precum si importanta sofatului preventiv.

Pentru multi dintre noi, sofatul este o experienta placuta, fie ca ne place cum se aseaza drumul in fata noastra, fie ca ne place senzatia de control asupra masinii, asupra timpului si mobilitatii pe care ne-o ofera masina, fie ca ne place emotia si adrenalina care vin o data cu constientizarea faptului ca stapanim un bolid de cateva sute de kilograme sau cai putere.

Prin campania derulata in perioada 1 aprilie – 30 iunie 2013 ne dorim sa scoatem in evidenta tocmai aspectele benefice si experienta placuta a sofatului. Pentru ca aceasta experienta sa ramana o placere, sofatul trebuie sa fie o actiune responsabila, pentru ca secunda noastra de iresponsabilitate poate schimba iremediabil alte vieti. Asa ca va invitam la dialog pe pagina noastra de facebook pentru a intelege mai bine ce inseamna sofatul preventiv si cum ne putem responsabiliza fiecare, soferi si pietoni, pentru o experienta placuta si sigura in trafic.

Ne adresam in principal tinerilor care implinesc 18 ani pentru ca ne place entuziasmul lor in ceea ce priveste prima masina si suntem convinsi ca ‘paza buna trece primejdia rea’. In acest sens punem la dispozitia tinerilor materiale, informatii, invitatii la dialog si experienta noastra si le dorim Drum bun!

Sustine si tu acest proiect si comanda-ti stickerul oficial al campaniei!!

 

Manager de proiect:

Aura Serea aura@regeneratia.org